Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si
Samoplačniška ambulanta:
T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
Koncesijska ambulanta:
M: +386 (0) 51 246 545
× DCP in Arsderma sta se združila v Dermatološki, laserski in estetski center ARSDERMA-DCP.
Nova lokacija našega dermatološkega centra: Cankarjeva cesta 4, Ljubljana

V Arsderma-DCP d.o.o., Cankarjeva cesta 4, SI-1000 Ljubljana, matična številka:1622765000, davčna številka: SI84167505 (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice in kontaktnega obrazca 'Pišite nam' na strani Kje nas najdete, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če izpolnite prijavo na e-novice ali nas kontaktirate preko obrazca 'Pišite nam' na strani Kje nas najdete.

Osebni podatki, ki jih pridobimo so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca 'Pišite nam' na strani Kje nas najdete, se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti. Osebni podatek o e-naslovu, ki nam ga posredujete z izpolnitvijo obrazca 'Prijavite se na e-novice', se uporablja izključno za pošiljanje e-novic do preklica. Obveščali vas bomo o novostih, nasvetih in ugodnostih naših storitev, do dvakrat (2) mesečno.

O politiki piškotkov si lahko preberete več na naši spletni strani, na povezavi: http://www.arsderma-dcp.si/sl/piskotki.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.
V Arsderma-DCP d.o.o. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.   

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-novicah. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknil v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@arsderma-dcp.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@arsderma-dcp.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@arsderma-dcp.si.

Več informacij:
ARSDERMA-DCP d.o.o., Cankarjeva cesta 4, SI-1000 Ljubljana
t: +386 (0) 1 43 66 330,
m: +386 (0) 40 601 206,
e: info@arsderma-dcp.si

Maj 2018

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Do svilnato gladke kože brez dlačic z lasersko depilacijo.

Lasersko odstranjevanje razširjenih žilic

Neinvazivna, najmanj boleča in izjemno učinkovita metoda za odpravljanje nekaterih žilnih sprememb na koži.

Preventivni pregledi kože

Med redne preventivne preglede človeškega telesa sodi preventivni pregled kože za zgodnje odkrivanje kožnega...

Alergološko testiranje

Kožne bolezni so lahko povezane z alergijami na določene snovi, ki jih zaužijemo, vdihujemo ali pride naša koža...