Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
12.05.2016

Kako izboljšati videz na naraven in učinkovit način? POMLAJEVANJE Z LASTNO PLAZMO

Najbolj naravna, varna in učinkovita metoda za izboljšanje strukture kože je pomlajevanje z uporabo koncentriranih lastnih celic plazme (PRP – platelet rich plasma).

 

V naši krvi, predvsem v krvnih ploščicah (trombocitih) so snovi, ki delujejo spodbujevalno na rast in obnovo celic. Pri PRP metodi posamezniku odvzamemo manjšo količino krvi, ki jo nato v posebnih epruvetah centrifugiramo in tako krvne celice ločimo od plazme in trombocitov. Plazmo, v kateri so koncentrirani trombociti nato s tanko iglico vbrizgamo v kožo. S PRP terapijo stimuliramo tako celice povrhnjice kot tudi celice usnjice, s čemer povečamo tvorbo kolagenskih in elastičnih vlaken in pospešimo obnovo povrhnjice. Koža postane bolj napeta in bolje hidrirana, zmanjšajo se tudi nekatere gube.

PRP terapija je najbolj naravna in varna metoda pomlajevanja. Ker vbrizgavamo telesu lastne snovi, ne pride do zavrnitvenih reakcij, ki se sicer lahko pojavijo na druge sintetične snovi. Stranski učinki, ki sepo takšnem postopku  lahko pojavijo, so rdečina, oteklina in manjše podplutbe na mestu vbodov, kar v nekaj dneh izzveni.

PRP ne učinkuje na pigmentne lise na koži, ne odpravlja razširjenih žilic in ne izboljša nepravilnosti kožne površine in razširjenih por.

PRP je najbolj naravna, varna in učinkovita metoda pomlajevanja, ki izboljšanja strukturo kože in omogoči naraven, svež in mladosten videz.

50 % popust na lasersko odstranjevanje dlačic

Razdražena koža po britju ali depilaciji? Vraščene dlačice? Le lasersko odstranjevanje dlačic z medicinskim...

Priznanje za odličnost po izboru pacientov

Z velikim ponosom sporočamo, da smo tudi letos, že tretje leto zapored, dobili Priznanje za odličnost po...

Še je čas za poletje brez dlačic - izkoristite 50 % popust

Ste se kdaj vprašali koliko časa in denarja vasako leto namenite odstranjevanju dlačic?  Na koliko časa se...

50 % popust za obstoječe stranke

Ste že opravili posvet pred laserskim odstranjevanjem dlačic pa se za poseg še niste opogumili? Ste že imeli...