Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
08.03.2021

Drage dame!

Ob dnevu žena vam ponujamo, da lahko paket treh posegov za oblikovanje telesa z VelaShape III kupite 25 % ugodneje, mi pa vam podarimo kemični piling obraza.

VelaShape III je vodilni sistem na svetu za oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita. Spremembe boste opazile že po prvem tretmaju, saj koža postane bolj gladka in čvrsta. Da dosežemo optimalen rezultat, pa so v povprečju potrebne 3 terapije. Pred prvim posegom boste opravili brezplačen posvet pri naši terapevtki, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja glede posegov ter povedala, kakšne rezultate lahko pričakujete.

Da bo tudi koža vašega obraza lepa in sijoča, vam podarimo kemični piling. Kemični piling deluje tako, da s pomočjo kemične raztopine, ki jo nanesemo na kožo, odstranimo odmrle kožne celice in spodbudimo nastajanje novih. Po posegu je koža mehkejša, prožnejša in ima svež videz.

Akcija velja ob nakupu paketa treh posegov z VelaShape III od ponedeljka, 8. marca do srede, 31. marca 2021. Popusti se med seboj ne seštevajo! Darilo - kemični piling obraza ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo storitev.

Oblikujte svoje telo z VelaShape III

Drage dame!

Ob dnevu žena vam ponujamo, da lahko paket treh posegov za oblikovanje...

Black Friday: 50 % popust na lasersko odstranjevanje dlačic in ONLINE posveti

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za...

Naj celulit postane preteklost

Zakaj imajo ženske več celulita kot moški? Odgovor se skriva v strukturi kože enih in drugih. Pri ženskah...

Lasersko odstranjevanje dlačic: 50 % popust na 7. in vsak nadaljnji poseg

Zakaj je za trajno odstranitev dlačic potrebnih vsaj 5-7 posegov z laserjem? Zato, ker laser uniči le tiste...

×

OSTAJAMO ODPRTI!

Obveščamo vas, da je Dermatološki center Arsderma-DCP ODPRT. Za naročanje smo dosegljivi po telefonu 040601206 ali e-pošti info@arsderma-dcp.si.

Prosimo vas, da na pregled ali poseg pridete največ 5 minut pred določenim terminom, pred vstopom v stavbo si razkužite roke in nadenite zaščitno masko. V primeru znakov okužbe zgornjih dihal ostanete doma in pokličete svojega osebnega zdravnika.
#ostanimozdravi