Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206

Zahteve in pričakovanja današnje družbe po mladostnem in vitalnem videzu so vsak dan večje. Med nami si verjetno vsak želi ohraniti večno mladosten videz.

Estetska dermatologija je mlado področje medicine. Zajema  vse sodobne dermatološke postopke, ki vodijo do lepšega izgelda in mladostnega videza vaše kože. Združuje medicino in nauk o lepoti, estetiki ...

Estetska dermatologija

V svetu in pri nas število opravljenih estetskih posegov vsako leto naraste za 25 %. Še posebej narašča priljubljenost »minimalno invazivnih postopkov« (laserski posegi, mezoterapija, radiofrekvenčni postopki, kemični pilingi, fotobiomodulacija, injiciranje polnil, botulinskega toksina …).

Številni postopki, ki so nam dandanes na razpolago, upočasnjujejo staranje kože in izboljšujejo oz. podaljšajo učinek drugih, bolj agresivnih kirurških postopkov.

Če se odločite za tovrstne spremembe, vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Z visokim strokovnim znanjem, bogatimi izkušnjami, vrhunskimi aparaturami in najsodobnejšimi postopki.

Izbirate lahko med nekaterimi kirurškimi, laserskimi ter dermatološkimi in dermatokozmetičnimi postopki.

Priporočamo vam, da se pred načrtovanim estetskim posegom naročite na posvet k našim izkušenim dermatologom, ki jim boste zaupali vaše želje in pričakovnja. Ob tem vam bodo naši specialisti predstavili in svetovali najboljše možnosti za dosego željenega videza.

Estetska dermatokirurgija in pomlajevanje

Dermatologi lahko s številnimi sodobnimi posegi pomembno doprinesemo k ohranjanju mladostnega videza. Estetski postopki so vse bolj prijazni, ne zahtevajo odsotnosti od vsakdanjih aktivnosti in so vse bolj učinkoviti.

Z njimi lahko dosežemo izboljšanje kožne strukture in videza kože, zmanjšanje pigmentacij in rdečine, bolj gladko, in mladostno polt, pa tudi sijočo, nežnejšo in bolj voljno površino. Odstranjujemo lahko moteče kožne izrastke, fibrome, bradavičke in gladimo kožo oziroma popravljamo brazgotine. Kateri izmed postopkov je za vas in vašo kožo najbolj primeren, vam bo svetoval izkušen strokovnjak dermatolog med posvetom in po pregledu vaše kože.

Za glajenje gub, popravljanje od sonca poškodovane kože, odstranjevanje izrastkov in pigmentnih lis vam nudimo najbolj učinkovite pomlajevalne metode in postopke.

Imate vprašanje, kontaktirajte nas!

T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
E-mail: info@arsderma-dcp.si

Adijo poletje 2023 in živijo brezskrbno poletje 2024!

Morda veste, koliko časa in denarja ste to poletje porabili za britje ali depilacijo dlačic? Vsakodnevno britje...

Telovadite, rezultatov pa (še) ni?

Včasih se zgodi, da kljub redni telovadbi in zdravi prehrani, še vedno nismo povsem zadovoljni s svojim izgledom. ...

Dermapen 4™ - najbolj priljubljen postopek za izboljšanje izgleda kože

Dermapen 4™ je edini originalen microneedling na trgu. Uporabljamo ga predvsem za izboljšanje izgleda kože –...

Žilne spremembe na koži

Nekatere žilne spremembe na koži lahko zelo učinkovito zdravimo z visoko energetskimi žilnimi laserji. Manjša...