Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206

Pomlajevanje kože z lasersko frakcionirano ablacijo je novejša metoda laserskega pomlajevanja in odstranjevanja kožnih sprememb, ki nastanejo kot posledica naravnega staranja kože in izpostavljanja UV žarkom (fotostaranje) ter drugim škodljivim zunanjim dejavnikom.

V našem laserskem centru izvajamo posege s frakcioniranim Erbium: YAG laserjem (Pixel), ki proizvaja laserske žarke valovne dolžine 2940 nm. Z njim lahko izboljšamo površino kože, zgladimo nekatere gube in odpravimo znake poškodb kože zaradi sonca (pigmentne spremembe kot so starostne lise, melazma), izboljšamo izgled brazgotin in strij ...

Pri posegu s frakcioniranim laserjem, za razliko od klasičnega ablativnega laserskega posega (s katerim odstranimo povrhnje plasti kože v celoti, po postopku je koža na površini ranjena, celjenje traja več dni), na nekem predelu ustvarimo veliko število drobnih vrtinic v koži (mikroskopsko majhnih poškodb kože). Tako nastale drobne mikronske ranice se celijo z roba, kjer je ostanek zdrave oz. neprizadete kože. Ker gre za majhne površine poškodovane kože, se le-te hitreje zacelijo. Že nekaj dni po posegu se lahko ob spretnem minimalnem kozmetičnem prekrivanju vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. Poseg je možno opraviti kot "vikend poseg", tako da vam ni potrebno izostajati od vsakdanjih delovnih obveznosti.

Koža je osvežena in vidno pomlajena po vsakem laserskem posegu, za izrazitejše učinke pa je potrebnih  več ponovitev (3-5) v časovniih intervalih na 3-4 tedne.

Glajenje gub
Brazgotina po kirurški odstranitvi kožnega tumorja pred in po treh posegih s frakcioniranim erbijskim laserjem.

Česa s frakcionirano lasersko ablacijo ne moremo odpraviti?

Posegi s frakcioniranim laserjem ne morejo popraviti mlahave oz. povešene kože, globokih in mimičnih gub, popraviti keloidnih in drugih večjih brazgotin, razširjenih por in razširjenih krvnih žil. Takšne težave je možno popraviti s številnimi drugimi metodami, o katerih se lahko pogovorite z našim zdravstvenim osebjem med posvetom.

Imate vprašanje, kontaktirajte nas!

T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
E-mail: info@arsderma-dcp.si

Black Friday: 50 % popust na lasersko odstranjevanje dlačic in ONLINE posveti

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za...

Naj celulit postane preteklost

Zakaj imajo ženske več celulita kot moški? Odgovor se skriva v strukturi kože enih in drugih. Pri ženskah...

Lasersko odstranjevanje dlačic: 50 % popust na 7. in vsak nadaljnji poseg

Zakaj je za trajno odstranitev dlačic potrebnih vsaj 5-7 posegov z laserjem? Zato, ker laser uniči le tiste...

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Do svilnato gladke kože brez dlačic z lasersko depilacijo.

×

OSTAJAMO ODPRTI!

Obveščamo vas, da je Dermatološki center Arsderma-DCP ODPRT. Za naročanje smo dosegljivi po telefonu 040601206 ali e-pošti info@arsderma-dcp.si.

Prosimo vas, da na pregled ali poseg pridete največ 5 minut pred določenim terminom, pred vstopom v stavbo si razkužite roke in nadenite zaščitno masko. V primeru znakov okužbe zgornjih dihal ostanete doma in pokličete svojega osebnega zdravnika.
#ostanimozdravi